Nieuwe serie van Vince Gilligan komt naar Apple TV+

Geplaatst: 23 september om 13:20Aangepast: 23 september om 15:44
Apple+ heeft twee seizoenen van een nieuwe serie van Breaking Bad- en Better Call Saul-maker Vince Gilligan besteld.

Dat meldt Deadline. Rhea Seanhorn, vooral bekend als Kim Wexler in Better Call Saul, speelt de hoofdrol. De dramaserie heeft nog geen titel en het is nog onduidelijk hoe het plot eruit ziet. Gilligan neemt de rol als showrunner en uitvoerend producent op zich. Ook Jeff Frost, Diane Mercer en Jenn Carroll zijn aangesteld als producenten. Over de verdere cast is nog niets bekend. 

Eerder werd al bekend dat Gilligan bezig was met een pitch voor een nieuwe serie. Er zouden zo'n negen platformen en netwerken hebben geluisterd naar het nieuwe idee. Vermoedelijk grijpt het nieuwe idee terug naar Gilligans dienstverband bij The X-Files. Ook wordt de nieuwe serie vergeleken met The Twilight Zone.

Het was al duidelijk dat Better Call Saul vermoedelijk de laatste Breaking Bad-spin-off is. Er liggen op dit moment geen plannen om een nieuwe serie toe te voegen aan het Breaking Bad-universum. "Je kan niet je geld blijven zetten op rood 21. Ik heb het gevoel dat je moet weten wanneer je het feestje moet verlaten. Je wil niet de gozer zijn met een lampenkap op zijn hoofd", zei Gilligan.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..