Nieuwe Supermassive-horrorgame Directive 8020 verschijnt in 2025

Geplaatst: 20 augustus om 18:26
Supermassive heeft zijn nieuwe horrorgame Directive 8020 onthuld. De game verschijnt volgend jaar.

Directive 8020 werd in 2022 al aangekondigd, maar sindsdien is het nagenoeg stil rondom het spel. Het spel maakt deel uit van de The Dark Pictures Anthology, al lijkt dat gedeelte van de naam te zijn komen te vervallen.

De game speelt zich twaalf lichtjaren van aarde af. De mensheid staat op het punt om uit te sterven, maar de planeet Tau Ceti F zou wel eens een goede vervangende woonplaats kunnen worden.

Het kolonieschip Cassiopeia stort neer op de planeet, maar de bemanning komt er al snel achter dat ze niet alleen zijn. Ze worden opgejaagd door een buitenaards organisme dat zijn prooi na kan bootsen. De bemanning moet zien te overleven en ondertussen ook keuzes maken die van grote invloed kunnen zijn op de mensheid an sich.

Het verhaal focust zich met name op het personage Young, een rol die wordt vertolkt door actrice Lashana Lynch (bekend van Bob Marley: One Love en The Woman King).

Directive 8020 komt in de loop van 2025 naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Op PlayStation Blog valt iets meer over de game te lezen en hieronder is de trailer te zien.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.