nintendo
switch

Check nieuwe trailers van Pokémon Legends Arceus, en Brilliant Diamond en Shining Pearl

Geplaatst: 28 september om 15:26Aangepast: 28 september om 15:23
We hebben vandaag niet één, maar twee nieuwe Pokémon-trailers gekregen. Check hieronder een aantal nieuwe features van Legends Aceus en Brilliant Diamond en Shining Pearl.

De beelden van Legends Arceus tonen meer van de Hisui-regio, waar spelers op pokémon kunnen rijden terwijl ze nieuwe pokémon vangen en verschillende opzichters ontmoeten. 

Ook wordt getoond hoe het mogelijk is om in Jublife Village foto's te maken en verschillende outfits te passen. Tot slot wordt de nieuwe pokémon Kleavor getoond.

De trailer van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl toont enkele terugkerende aspecten. Zo beschikken spelers over een Pokétch-apparaat met informatie over te omgeving en je pokémon en keren Hidden Moves terug. 

Verder is het net zoals in de originele games op de Nintendo DS mogelijk om poffins te maken en is het op Amity Square nu mogelijk om met zes pokémon een wandeling te maken.

Pokémon Legends Arceus verschijnt op 28 januari voor Nintendo Switch. Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl komen op 19 november naar het platform.

Jacco PeekRedacteur bij Gamer.nl. Vindt The Witcher 3: Wild Hunt de beste videogame ooit.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..