moba
riot
mac
update
leagueoflegends
lol

Nieuwe update League of Legends maakt bots menselijker

Geplaatst: 16 april 2014 om 13:23Aangepast: 16 april 2014 om 13:31
League of Legends is het populairste spel van dit moment. Riot Games doet haar uiterste best om het spel te blijven verbeteren en interessant te houden voor haar spelers. De studio gaat er in de komende update voor zorgen dat bots zich meer als menselijke spelers gedragen.

Riot Games heeft de bots in League of Legends onderhanden genomen. De studio wil dat de computerbestuurde helden meer gedrag vertonen dat je doet denken aan menselijke spelers, want dit werd regelmatig vanuit de community aangedragen als verbeterpunt. Bot-games maken een groot deel uit van de League of Legends-ervaring en daarom moeten ze van een zo hoog mogelijke kwaliteit zijn. Riot hoopt met de aankomende update bots minder voorspelbaar, degelijker en moeilijker te maken.

Na de update kijken bots naar de sterkte van de tegenstander en het aantal skills dat deze nog kan activeren. Ze vergelijken dit met hun eigen kracht en skills die ze zelf meteen kunnen inzetten. In het oude systeem zorgt nagenoeg iedere vorm van schade ervoor dat een bot zich terugtrekt. Bots moeten vanaf nu dus meer berekenend kunnen spelen en daardoor meer als 'echte spelers' aanvoelen.

Riot Games heeft er over nagedacht om bots de mogelijkheid tegeven om te kunnen junglen en te wall jumpen, maar ze hebben uiteindelijk besloten om dat niet in de game toe te voegen. De computerbestuurde spelers kunnen wel skills gaan ontwijken. Er is nog geen exacte datum voor de update bekend, maar volgens de studio komt de patch snel.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..