Nieuws

Nightdive Studios hint naar VR-ondersteuning System Shock 2: Enhanced Edition

Geplaatst: 11 januari om 15:03Aangepast: 11 januari om 15:06
Wil je System Shock in VR spelen? Waarschijnlijk kan dat in de Enhanced Edition van het tweede deel, dat in ontwikkeling is bij Nightdive Studios.

System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk virtual reality-ondersteuning. Daar hint ontwikkelaar Nightdive Studios naar in een tweet.

De tweet betreft een korte video, waarin de game gespeeld wordt met Valve Index-controllers. Daarmee lijkt het erop dat een van de toevoegingen in System Shock Enhanced Edition een vr-modus betreft, maar volledige bevestiging is er nog niet.

In 2019 kondigde Nightdive Studios aan dat het werkt aan een verbeterde versie van System Shock 2. Wat er verder aan de game wordt toegevoegd is nog onduidelijk, maar afgaande op de Enhanced Edition van het eerste deel uit 2015 kunnen spelers hogere resoluties, verbeterd geluid en geoptimaliseerde besturing verwachten.

Ook werkt Nightdive Studios aan een volledige remake van de eerste System Shock na een succesvolle Kickstarter-campagne. De game moest in 2020 verschijnen voor pc, maar werd uitgesteld.

Tot slot werkt Otherside Entertainment samen met Tencent aan System Shock 3 pc en consoles. Een releasedatum voor die game is nog niet bekend.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..