nintendo
wii
nintendoswitch

Nintendo heeft in Japan meer Switches verkocht dan Wii’s

Geplaatst: 25 maart 2020 om 16:11Aangepast: 25 maart 2020 om 16:10
In Japan zijn er nu meer Nintendo Switches verkocht dan Wii’s. Het was al langer duidelijk dat de Nintendo Switch het erg goed deed, maar deze mijlpaal is wel noemenswaardig.

Dit weekend zijn in er in totaal 12,8 miljoen Switches verkocht in Japan. Daarmee zijn er in totaal meer Switches verkocht dan Wii's in dat land. De Switch heeft er drie jaar over gedaan om de Wii te evenaren.

In totaal zijn er 12,75 miljoen Wii-exemplaren verkocht in Japan. In Amerika waren dit er 48 miljoen en in de rest van de wereld zijn er 40 miljoen Wii’s verkocht. De kans was groot dat de Nintendo Switch deze hoeveelheden ging overschrijden, maar in Japan is het dus al gelukt.

Switch

Check hier de tien beste Switch-games als je niet meer weet wat je moet spelen.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..