Nieuws

Nintendo heeft liever dat je politiek uit Animal Crossing: New Horizons houdt

Geplaatst: 19 november 2020 om 14:54Aangepast: 19 november 2020 om 14:59
Nintendo heeft voor bedrijven een aantal regels voor het gebruik van Anima Crossing: New Horizons opgesteld. Je moet onder andere politiek uit de game houden en mag er geen geld aan verdienen.

Nintendo heeft richtlijnen voor het gebruik van Animal Crossing: New Horizons door bedrijven opgesteld.

"Hoewel onze diensten en producten over het algemeen voor persoonlijk gebruik zijn bedoeld, begrijpen we dat er situaties zijn waarbij bedrijven onze game willen gebruiken of ernaar willen refereren", zegt Nintendo op de officiële website. "Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld om de ervaring voor de miljoenen spelers te behouden."

Bedrijven worden gevraagd te stoppen met het gebruik van Animal Crossing wanneer ze 'schadelijk' zijn of 'een slechte invloed op de community' hebben. Daarbij kan Nintendo ook het gebruik verbieden.

Wat de richtlijnen zelf betreft mogen bedrijven onder andere eigen designs en droomadressen delen, andere spelers uitnodigen op een eiland en screenshots gebruiken.

Bedrijven zijn echter niet toegestaan om 'politiek in de game te brengen' - zoals mogelijk dingen als de in-game politieke campagne van Joe Biden - moeten de game 'gepast gebruiken' en mogen de game niet gebruiken om producten te verkopen.

Animal Crossing: New Horizons verscheen in maart voor de Nintendo Switch.

Animal Crossing

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..