announcement
nintendo
3ds

Nintendo kondigt New 3DS en New 3DS LL aan

Geplaatst: 29 augustus 2014 om 14:10Aangepast: 29 augustus 2014 om 14:14
Nintendo-fans, trek je portemonnee maar weer open, want er komen 2 nieuwe 3DS'en uit. De namen zijn ook heerlijk origineel, namelijk de New Nintendo 3DS en de New Nintendo 3DS LL. Er zijn een aantal nieuwe knopjes, een amiibo functie, en je kan er natuurlijk 3D op gamen...

Bam, ineens was daar de aankondiging van 2 nieuwe handhelds van Nintendo. De New 3DS en New 3DS LL laten niet lang op zich wachten, in Japan tenminste, want daar zullen beide handhelds vanaf 10 oktober te koop zijn. Zoals je op de foto kan zien zullen ze beiden in 2 kleuren verschijnen.

Goed, maar waarom zou je in hemelsnaam wéér een nieuw soort DS in huis moeten halen? Nintendo publiceerde de volgende afbeeldingen waarop een aantal nieuwe functies te zien zijn.

De bovenste knoppen zullen alleen vrolijkgekleurd zijn op de New 3DS, de tweede grijze knop zal op beide nieuwe handhelds te vinden zijn en heet de C-stick. Verder zullen ook er achterop de New 3DS (LL) twee nieuwe knoppen te vinden zijn.

Naast de buttons pronken ze ook met de 'New' 3D viewing en de nieuwe Amiibo functie. De New 3DS zal te koop zijn voor omgerekend $154 dollar en de New 3DS LL voor $181. Er is nog geen releasedate voor Noord-Amerika of Europa bekendgemaakt.

Hier is de announcement trailer voor meer beelden van de New 3DS en New 3DS LL.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..