‘Nintendo Switch 2 wordt begin oktober onthuld en kost 400 dollar’

Geplaatst: 4 dagen geleden om 14:10
Nintendo Switch 2 wordt mogelijk begin oktober onthuld. De console zou bovendien 400 dollar kosten, wat waarschijnlijk op 400 euro, misschien 450 euro uitkomt. Hoewel, kijkend naar de PS5 Pro kan dat ook 100 euro meer zijn, dus 500 euro. Het is nog een gerucht, maar Nintendo zou niet al te lang meer wachten om zijn opvolger van de Switch aan te kondigen.

Wist je dat we hier op PU al heel veel geruchten hebben beschreven over alleen al de mogelijke onthulling of release van Nintendo Switch 2? Een greep:

Verschijnt Nintendo Switch 2 pas in 2025?

Switch 2 komt niet meer begin volgend jaar uit

Nintendo onthult Switch 2 dit fiscale jaar, Direct in juni

Verschijnt de Switch 2 in het eerste kwartaal van 2024?

Wat een rollercoaster. Je zou je dus kunnen afvragen waarom we nu denken te weten dat het begin oktober plaatsvindt, die onthulling. Dat is vooral omdat het van een insider komt genaamd Average Lucia Fanatic op Reddit, die ook de PlayStation 5 Pro-onthulling helemaal correct lekte. Het lijkt dus een betrouwbare bron te zijn. Bovendien nemen de geruchten over de nieuwe console van Nintendo de laatste tijd zodanig toe, dat dan doorgaans een onthulling niet heel ver weg meer is.

Nintendo Switch 2

Uiteindelijk is het aan Nintendo om het officieel te maken en dat is nog niet gebeurd. Tegelijkertijd heeft Nintendo wel officieel gezegd dat de opvolger van de Switch voor april 2025 wordt onthuld, dus het is niet ondenkbaar dat het begin oktober wordt. 

Honger naar meer nieuws? De lekker zegt dat er twee edities komen van de gameconsole, maar heel duidelijk is dat niet. Zijn het dan verschillende kleuren of verschillende technische specificaties? Ook dat is nog afwachten tot Nintendo spreekt.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.