pc
ps4
no-mans-sky
steam
hype
nomanssky

No Man's Sky vanaf 22 juni verkrijgbaar voor PS4 en PC

Geplaatst: 3 maart 2016 om 17:30Aangepast: 3 maart 2016 om 17:36
No Man's Sky ligt vanaf 22 juni in de (digitale) schappen voor de PlayStation 4 en PC. De game gaat als volwaardige AAA-game over de toonbank voor 60 euro. Behalve de normale editie is er ook een Explorer's Edition aangekondigd.

Eerder deze week kwam er al een bericht voorbij dat No Man's Sky voor 60 euro naar de PS4 zou komen, nu is dat dus bevestigd. Ook komt de game tegelijkertijd naar de PC. Verder zal er ook een hoop No Man's Sky gerelateerde merchandise op de markt te vinden zijn rond de release, zoals een vinyl plaat met de soundtrack. Maar het hoogtepunt is toch wel de moddervette Explorers Edition waarin pakket onder andere een replica van het schip uit de game en een... achem... stickervel zit.

Om de aankonding van de releasedate te vieren, heeft Hello Games een trailer voor de game online gegooid, die je hieronder natuurlijk kan zien. 

In No Man's Sky ga je in een gigantisch universum verschillende planeten be- en onderzoeken, waarvan de makers aangegeven hebben dat er miljarden random generated zijn. De ontwikkelaars van de game hebben eerder verteld te overwegen om VR-support aan de game toe te voegen.

Als je wil weten wat Florian van de game vond in de korte tijd dat hij hem mocht spelen, dan kan je hier terecht.

In dit artikel

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..