no man's sky
hello games
switch
gamezomer

No Man's Sky vanaf 7 oktober op Nintendo Switch verkrijgbaar

Geplaatst: 23 juni om 15:38Aangepast: 23 juni om 15:38
Vanaf 7 oktober kunnen ook Nintendo Switch-eigenaren aan de slag met No Man's Sky.

Dat heeft Hello Games aangekondigd. Begin dit jaar werd No Man's Sky al voor de Nintendo Switch aangekondigd. Een releasedatum werd toen niet gegeven, al werd gezegd dat het spel ergens deze zomer uit zou komen.

De releasedatum is nu dus 7 oktober geworden. De game komt zowel fysiek als digitaal uit. Op dezelfde dag komt ook een fysieke PlayStation 5-versie uit. De fysieke edities worden uitgegeven door Bandai Namco.

No Man's Sky verscheen op 9 augustus 2016 op PlayStation 4 en kwam daarna ook naar andere platforms. De game viel op release niet bij iedereen even goed in de smaak, maar sindsdien heeft ontwikkelaar Hello Games vele grote uitbreidingen uitgegeven en wordt het spel tegenwoordig beter ontvangen.

In de afgelopen vijf jaar is er onder andere vr-ondersteuning, verbeterde graphics voor de nieuwe consoles, cross-platform multiplayer, de mogelijkheid om basissen te bouwen en veel nieuwe flora en fauna op de verschillende planeten toegevoegd. Alle updates - behalve de vr-ondersteuning - zijn onderdeel van de Switch-versie.

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

No Man's Sky

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..