Nog meer gelekte gameplaybeelden van The Last of Us: Part 1

Geplaatst: 21 juli om 11:21Aangepast: 21 juli om 12:49
Als een schip eenmaal lek is, blijft het water komen. Dat blijkt wel uit het feit dat er wederom gameplaybeelden van The Last of Us: Part 1 online zijn verschenen.

Gisteren lekten er al gameplaybeelden, screenshots en informatie van de game uit. XboxEra-oprichter Nick Baker heeft op social media echter nog meer bewegende beelden gedeeld. Hij claimt de beelden van een anonieme bron te hebben gekregen.

In de beelden is onder andere te zien hoe Joel en Ellie in vuurgevechten terechtkomen en hoe de werkbank gebruikt wordt om wapens te upgraden. Baker deelde ook wat screenshots, onder andere van een illustratie waarop de besturing wordt getoond en de twee grafische modi die gisteren al uitlekten.

Baker waarschuwt wel dat de beelden een beetje vaak zijn, wat mogelijk kan komen door een probleem tijdens het capturen. Ook zouden sommige beelden geen HDR weergeven.

Afgelopen juni werd The Last of Us: Part 1 officieel aangekondigd. De game is helemaal opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, draait in 60 fps en heeft verbeterde AI. The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet de game ook naar pc komen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..