Nog meer nieuwe trailers van Mario + Rabbids Sparks of Hope

Geplaatst: 30 juni om 10:01Aangepast: 30 juni om 10:04
Tijdens een livestream heeft Ubisoft gisteren nieuwe beelden uitgebracht van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Ook zijn de componisten voor de muziek in de game bekendgemaakt.

Eén van de video's is een traditionele trailer, terwijl de andere video het concept van de game uit de doeken doet.

Ubisoft heeft ook de componisten van de muziek van het spel onthuld: dat zijn Yoko Shimomura, Gareth Coker en Grant Kirkhope. Laatstgenoemde werkte vroeger voor Rare, bijvoorbeeld aan de Banjo-games, en was ook verantwoordelijk voor de muziek in Mario + Rabbids Kingdom Battle. Coker heeft onder andere muziek voor de Ori-games gecomponeerd en Shimomura is bekend van diverse Final Fantasy- en Kingdom Hearts-games.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Mario + Rabbids Sparks of Hope op 20 oktober uitkomt op Nintendo Switch. Er werden toen ook al nieuwe beelden getoond. Net als de eerste game laat Sparks of Hope spelers tactische gevechten houden, een beetje vergelijkbaar met de Xcom-reeks.

In Sparks of Hope maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Sparks te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..