Ontwikkelaar plaatst foto van echte PlayStation VR2

Geplaatst: 30 juni om 10:00Aangepast: 30 juni om 10:20
Ontwikkelaar Bit Planet Games heeft op social media kort een foto gedeeld van PlayStation VR2.

Het is voor het eerst dat de headset en bijbehorende controllers buiten promotionele foto's zijn te zien. De foto werd op social media gedeeld, maar het bericht werd kort na plaatsing weer verwijderd en vervangen voor een promotionele foto. Mogelijk werd er een embargo verbroken. Hieronder is de in eerste instantie geplaatste foto echter alsnog te zien.

De in Texas gesitueerde ontwikkelaar meldde in de verwijderde tweet ook: "Raad eens wat er naar PS VR2 komt." De studio heeft eerder games als Ultrawings, Ultrawings 2 en The Battle of Sol ontwikkeld.

Officieel heeft Sony nog geen releasedatum of prijs gegeven voor de nieuwe vr-headset. Wel liet het bedrijf afgelopen week weten de PS VR2 met meer dan twintig games uit te willen brengen. Spellen die al zijn onthuld of aangekondigd, zijn onder andere Horizon Call of the Mountain, No Man's Sky, Resident Evil 8: Village en The Walking Dead: Saints and Sinners Ch2.

De afgelopen jaren heeft Sony op verschillende momenten details rondom de PlayStation VR2 onthuld. Zo bedraagt het oledscherm van de bril 4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en is het gezichtsveld 110 graden. Verder heeft PlayStation VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is. Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..