Ook Jeff Grubb claimt dat de Days Gone-remaster in de maak is

Geplaatst: Vandaag om 12:31
De behoorlijk betrouwbare journalist heeft na eerdere geruchten vorige week ook gemeld dat de Days Gone-remaster voor PlayStation 5 echt in ontwikkeling is.

De geruchten over Sony's toekomstplannen blijven maar naar buiten komen. Eerst kregen we te horen dat er mogelijk een PS5-remaster van Horizon Zero Dawn in de maak is - er dook immers een leeftijdsclassificatie daarvoor op. Daarna meldde Giant Bomb-journalist Jeff Grubb dat er nog een "nog minder spannende" remaster voor PS5 in ontwikkeling was. Journalist Jordan Middler liet kort daarna weten dat het om een remaster van Days Gone ging.

Om alle twijfel weg te nemen heeft Grubb inmiddels in een Game Mess Mornings-stream bevestigd dat hij inderdaad naar de Days Gone-remaster hintte. "Dit is het inderdaad", zo meldde hij stellig. Hoewel Sony dus nog niets officieel heeft bevestigd, wijzen er meerdere vooraanstaande personen in de gamesmedia naar de komst van de Days Gone-remaster.

Volgens geruchten zou Sony morgen wel eens een State of Play kunnen uitzenden. Op moment van schrijven is die nog niet aangekondigd, al zou dat best nog later vandaag kunnen gebeuren natuurlijk. Als er echt een State of Play wordt uitgezonden, dan zou het logisch zijn dat één of beide hierboven genoemde remasters daar worden aangekondigd.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.