Open bèta van Call of Duty Black Ops 6 was de populairste ooit

Geplaatst: 5 dagen geleden om 14:13
Het begint bij ondergetekende al te kriebelen, en zowat de hele wereld lijkt er zin in te hebben dit jaar: de open bèta van Black Ops 6 was de populairste uit de geschiedenis van Call of Duty.

De open bèta van Black Ops 6 vond afgelopen weekend plaats, en dat hebben we geweten. Volgens het officiële X-kanaal van de game was het de onbetwiste nummer 1 in de Call of Duty-geschiedenis wat betreft het aantal spelers, het totaal aantal gespeelde uren, het aantal gespeelde uren per speler en het aantal gespeelde matches.

Indrukwekkende statistieken, maar het was dit jaar ook wel ietsje makkelijker. Vroeger kwamen de open bèta's alleen beschikbaar voor PlayStation-spelers, maar sinds de overname van Activision Blizzard door Microsoft mogen ook gamers op Xbox en pc meedoen. Dat was dit jaar voor het eerst.

Hoe populair Call of Duty dit jaar daadwerkelijk is, gaan we op 25 oktober meemaken. Dan komt Black Ops 6 uit voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One, en pc. Dit jaar is het nieuwste deel ook direct bij release beschikbaar via Game Pass.

View post on X

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.