gears5

Operation 3: Gridion-update voor Gears 5 bevat nieuwe gamemodus

Geplaatst: 25 maart 2020 om 11:35Aangepast: 25 maart 2020 om 11:35
Binnenkort lanceert Gears 5 nieuwe content voor de game. Zo komt The Coalition met een aantal klassieke personages en een nieuwe gamemodus en de update heet Operation 3: Gridion

De nieuwe modus in Gears 5 heet Gridirion en hierin heb je maar één leven en neem je het in teams van vijf personen tegen elkaar op om de vlag te veroveren. In het begin van de speelronde is de vlag in het midden van de map te vinden, waabij het de bedoeling is dat je de vlag aanraakt om hem op te pakken. Nadat je de vlag hebt bemachtigd moet je jezelf naar de endzone van jouw vijanden bewegen en daar moet je vijf seconden overleven om een touchdown te scoren. Als je dood gaat laat je de vlag vallen en kan iemand anders de vlag oppakken. 

Gears 5

Ook al speelt de vlag een grote rol in deze nieuwe spelmodus, kills zijn ook nog steeds belangrijk voor het puntentotaal. Een team elimineren verzekert jouw succes. De puntentelling werkt als volgt: Je krijgt twee punten voor een touchdown, twee punten voor de eliminatie van het vijandige team en één punt voor het bezitten van de vlag zodra de tijd om is.

Gears 5

Naast de nieuwe gamemodus voegt The Coalition ook vier nieuwe personages toe aan het spel, elk met hun eigen unieke talenten. Hieronder vallen twee helden, een offensief personage genaamd Augustus Cole en een tank genaamd Clayton Carmine. De andere twee personages zijn de bad guys Queen Myrrah en de Theron Guard. Laatstgenoemde is een elitevechter en heeft een talent voor headshot kills, dus zorg dat je uit zijn vizier blijft.

Gears 5

Met de update komen ook nog een aantal nieuwe maps en de meest opvallende is Pahanu. Deze brengt je naar de ruines van een oude beschaving temidden van de enorme wortels van de jungle. Naast Pahanu is ook de Canals-map uit Gears 4 terug in het spel en voegt The Coalition ook de 2v2-map: Arena en Annex toe.

Tot slot heeft Operation 3: Gridion nog een aantal nieuwe skins voor wapens en personages en nieuwe uitdrukkingen. 

Operation 3: Gridion is vanaf 31 maart beschikbaar op de Xbox One en pc.

The Coalition is trouwens hard aan het werk om Gears 5 klaar te maken voor de Xbox Series X. Als je nu al in het bezit bent van Gears 5 kun je die gratis overzetten naar de Series X zodra deze uitkomt.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..