Opnieuw beelden gelekt van Black Ops 6

Geplaatst: 24 augustus om 11:10
Er zijn opnieuw beelden gelekt van Call of Duty Black Ops 6 en wederom gaat het om gameplay van de multiplayermodus.

De beelden zijn inmiddels alweer offline gehaald, maar VGC meldt dat ze vermoedelijk van de pc-versie waren. Zeker één video bevatte zeven minuten aan Team Deathmatch-gameplay, waarin de nieuwe omi movement-feature in actie te zien is. Op Reddit wordt er volop over gepraat en gaan nog steeds mirror links rond.

De beelden zijn de laatste in een veelbesproken reeks aan lekken. Tussenfilmpjes uit de singleplayer-campagne en multiplayer-gameplay van de PlayStation 4-versie belandden eerder al op straat. Komende week begint de bèta van Black Ops 6 voor iedereen die een pre-order heeft. Van 30 augustus tot en met 4 september staat de early access bèta open, waarna iedereen van 6 tot en met 9 september toegang heeft.

Call of Duty Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor Xbox Series X/S, Xbox One, pc, PlayStation 5 en PlayStation 4. Tijdens Gamescom Opening Night Live werd een missie van de singleplayer-campagne getoond.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.