microsoftxcloud

Ori and the Will of the Wisps en vier andere games naar xCloud

Geplaatst: 28 mei 2020 om 11:04Aangepast: 28 mei 2020 om 11:02
Er komen vijf nieuwe games naar de xCloud-bèta. Ori and the Will of the Wisps, Batman: Arkham Knight, Mortal Kombat X, Lego Batman 3: Beyond Gotham en Pillars of Eternity.

Dat zijn vijf extra games die je via xCloud op Android kunt spelen. Microsoft voegt de games toe aan een lijst van meer dan 50 games, waaronder Destiny 2, Gears 5, Hellblade, Madden NFL 20 en Shadow of the Tomb Raider. Deze games zijn gratis voor iedereen in de xCloud-bèta. 

xcloud

Wil jij ook deel maken van xCloud? Dan moet je de volgende stappen doorlopen om kans te maken op de bèta. 

Allereerst heb je een Android-telefoon nodig met Android-versie 6.0 of hoger en een Bluetooth-versie van 4.0+. Daarnaast heb je een Xbox-One-draadloze-controller met Bluetooth nodig. Je hebt een geschikte Xbox-One-controller als het deel met de startknop een geheel is met de rest van de voorkant van de controller (de controllers van de oudere Xbox One zijn helaas niet geschikt). Tot slot heb je een goede internetconnectie en de Xbox Game Streaming-app hebben.

Vervolgens kun je je hier aanmelden voor Project xCloud. Microsoft laat wel weten dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Je kunt je dus aanmelden, maar of je ook daadwerkelijk de uitnodiging krijgt is de vraag. Het zou kunnen dat die uitnodiging pas na een paar maanden na jouw aanmelding wordt verzonden.

Voorheen was het in Nederland nog niet mogelijk om mee te doen met xCloud, maar sinds 7 april mochten wij ook meedoen.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..