Oud-ontwikkelaars NBA Street komen met nieuwe basketbalgame

Geplaatst: 24 juli om 14:47
Ging je vroeger lekker op NBA Street? Dan komt er volgend jaar een game aan die je ongetwijfeld interessant vindt. The Run: Got Next, zoals de game heeft, wordt gemaakt door voormalig EA-ontwikkelaars.

De debuutgame van Play by Play Studios is dinsdag uit de doeken gedaan. The Run: Got Next biedt 3v3-basketbalpotjes met de cartooneske, overdreven visuals die je kent uit de NBA Street Games van EA Sports Big. Je stelt je team samen uit verschillende, personages met specifieke kwaliteiten zoals snelheid, dribbel- of schiet-skills. Check de eerste trailer van The Run: Got Next hieronder:

Watch on YouTube

Play by Play Studios bestaat sinds 2021 en wordt geleid door Scott Probst, die voorheen als manager bij Visceral Games werkte aan de Battlefield- en Medal of Honor-reeksen. Mike Young, die creative director is van de nieuwe game, werkte eerder bij EA Sports aan de Madden- en NBA Street-games.

The Run: Got Next komt volgend jaar naar PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.