Outlander-prequel Blood of My Blood in de maak

Geplaatst: 6 augustus om 13:24Aangepast: 6 augustus om 13:24
De ontwikkeling van de Outlander-prequel genaamd Blood of My Blood is officieel begonnen.

Dat heeft Starz bevestigd (via Screenrant). Outlander is een tijdrijzigersdrama en gaat over Claire Randall die net na de Tweede Wereldoorlog verdwijnt en terechtkomt in het Schotland van de achttiende eeuw. Daar wordt ze verliefd op Jamie Fraser. De nieuwe serie gaat over het liefdesverhaal van de ouders van Fraser, Ellen MacKenzie en Brian Fraser. 

De prequel wordt geschreven door de showrunner van Outlander Matthew B. Roberts. Hij neemt ook de functie van showrunner en uitvoerend producent op zich. Ronald D. Moore, de maker van de oorspronkelijke Outlander-serie, is ook uitvoerend producent. Over de cast is nog niets bekendgemaakt. 

De eerste zes seizoenen van de oorspronkelijke serie Outlander zijn te bekijken op Netflix. Er is ook een zevende seizoen in de maak. Dat seizoen is waarschijnlijk pas volgend jaar te zien. Wanneer we de prequel kunnen verwachten, is nog niet bekend. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..