playstation
xbox
pc
blizzard
switch
overwatch 2
gamezomer

Overwatch 2 ruilt lootboxes in voor battle pass

Geplaatst: 17 juni om 10:56Aangepast: 17 juni om 09:44
Overwatch 2 schrapt lootboxes volledig. In plaats daarvan kan men elk seizoen een battle pass kopen.

Dat heeft Blizzard onthuld. De ontwikkelaar gaf details rondom de game in een livestream die vannacht werd uitgezonden. Eerder was al bekendgemaakt dat Overwatch 2 op 4 oktober als free-to-play-game verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Battle.net. 

Dan begint ook het eerste seizoen, met daarin onder andere 5v5-wedstrijden, nieuwe personages Sojourn en Junker Queen, de nieuwe Push-modus, zes nieuwe maps en allerlei andere elementen, waaronder een nog niet onthuld Support-personage.

Elk seizoen krijgt voortaan een battle pass, die lootboxes in zijn geheel vervangen. Daarnaast komt er ook een in-game winkel van waaruit mensen direct cosmetische items kunnen kopen. Elke negen weken wordt er een nieuw seizoen gestart, en om het seizoen moet er een nieuw speelbaar personage worden geïntroduceerd.

In de seizoenen dat er geen nieuw personage wordt toegevoegd kunnen spelers nieuwe maps en modi verwachten. Het tweede seizoen begint op 6 december en bevat onder andere een Tank-personage, een map en meer skins. In 2023 moet vervolgens de PvE-modus uitkomen, al zijn daar nog weinig details over bekend.

Op 28 juni begint de bèta van Overwatch 2 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, en pc via Battle.net. Hierin kunnen spelers allerlei content alvast uitproberen, waaronder de 5v5-wedstrijden. Men kan zich via de officiële website inschrijven.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..