Pauline is voor het eerst een speelbaar personage in Super Mario Party

Geplaatst: 30 augustus om 15:30
Ze is een van de meest ondergewaardeerde personages in de wereld van Nintendo, maar ze heeft toch vrij regelmatig nog wel een rol in een Mario-game: Pauline. Nu ook weer: ze is een speelbaar personage in Super Mario Party Jamboree.

Het spel heeft een officiële website gekregen en hierop is te zien in screenshots hoe Pauline in allerlei mini-games participeert. Net als Mario, Luigi, Bowser en co is ze speelbaar. En dat is bijzonder, want het is haar debuut als speelbaar personage in Super Mario Party. Dat had je misschien niet verwacht, maar Pauline is nooit speelbaar geweest in een Super Mario Party-game.

View post on X

Nu wel, waarbij ze net als de anderen op zeven speelborden speelbaar is en in maar liefst 110 minigames. Vijf van die speelborden zijn volledig nieuw: “Verken vijf nieuwe spelgebieden: Rijd op de roltrappen in Rainbow Galleria, blijf op de baan in Roll 'em Raceway en laat je meeslepen door een actieve vulkaan in Goomba Lagoon, om er maar een paar te noemen. Twee borden uit eerdere Mario Party-games keren terug.”

Nu is het tijd voor haar wraak: je kunt het Donkey Kong-personage kiezen in Jamboree. De game verschijnt op 17 oktober op Nintendo Switch. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.