Pc-port van Halo 5: Guardians geschrapt wegens ‘technische hordes’

Geplaatst: Vandaag om 14:08Aangepast: 20 minuten geleden
Volgens een voormalige ontwikkelaar van Halo 5 waren er eventjes plannen voor een pc-port van Halo 5: Guardians, die zijn geschrapt vanwege de technische uitdagingen die daarbij kwamen kijken.

Dat meldt voormalig Halo-ontwikkelaar Tyler Owens op X. Owens reageerde als volgt op een fan die zegt dat hij een pc-port voor Halo 5 wel zou zien zitten: "Dat zou mooi zijn, maar het gaat denk ik nooit gebeuren. De port die werd overwogen kreeg te maken met significante technische hordes en is geschrapt."

Wat die technische uitdagingen precies omvatten is onduidelijk, maar diezelfde fan speculeert dat het komt door de manier waarop physics worden gebruikt in de game. Owens was er niet nauw genoeg bij betrokken om het met zekerheid te kunnen zeggen, maar het is plausibel, zegt hij. Mocht je de game dus op pc willen spelen, moet je dus een omweg zoeken - Xbox Cloud Gaming, bijvoorbeeld.

View post on X
View post on X

Halo 5: Guardians is te spelen op Xbox One en via Xbox Cloud Gaming.

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.