Pc-versie Microsoft Flight Simulator ondersteunt nu DLSS

Geplaatst: 22 september om 11:44Aangepast: 22 september om 11:40
DLSS-ondersteuning op pc is een van de toevoegingen van de nieuwste update voor Microsoft Flight Simulator.

Dat heeft ontwikkelaar Asobo aangekondigd. Sim Update 10 is nu beschikbaar voor pc en Xbox. Op pc wordt nu dus DLSS ondersteund. DLSS staat voor Deep Learning Super Sampling, waarmee resoluties met een ai-gedreven algoritme omhoog worden geschaald.

Verder moet de patch de game game stabieler maken en voor betere prestaties zorgen. Ook wordt er efficiënter met het geheugengebruik omgegaan, specifiek als men Direct X12 gebruikt. Wolken in de game worden nu op een realistischere manier gestapeld, waardoor deze nog echter lijken. Alle aanpassingen zijn in de patch notes te vinden.

Dit jaar zijn er diverse uitbreidingen voor Microsoft Flight Simulator uitgekomen, waaronder een uitbreiding gebaseerd op de Top Gun-franchise en diverse wereldupdates om meer details aan steden en vliegvelden toe te voegen. Later deze maand wordt er een nieuwe update uitgerold waarmee diverse gebieden in Canada meer details krijgen.

Op 11 november komt vervolgens de 40th Annivesary Edition van Flight Simulator uit, dat ook als gratis update voor huidige eigenaren wordt aangeboden. Het bevat onder andere zes nieuwe luchthavens, een Airbus A310, zes historische vliegtuigen, helikopters en zweefvliegtuigen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..