Peter Stormare is Dr. Hill ook in de Until Dawn-film

Geplaatst: 2 augustus om 15:18
Als je Until Dawn begint te spelen, dan start het met een bezoekje aan de psychiater. Die psychiater wordt gespeeld door Peter Stormare, die een bekende is van veel gamers. Goed nieuws, want deze doordringende zielenknijper komt ook naar de filmvariant van Until Dawn.

Peter Stormare is bekend van bijvoorbeeld Fargo en Call of Duty: Black Ops 4. Daarnaast worden ook nieuwkomers Maia Mitchell (Teen Beach 2) en Belmont Cameli (Saved by the Bell) verwacht, al is nog niet bekendgemaakt in welke rol ze te zien zijn. Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-Young Yoo en Odessa A’Zion scoorden ook een rol in de film.

Terug naar Stormare. Hij is dus die psychiater die je door de hele game heen allemaal beslissingen laat nemen en bijvoorbeeld checkt waar je zoal bang voor bent: dingen die invloed hebben op wat er in de game gebeurt. Of hij ook in de film af en toe oppopt of toch een andere manier heeft om voorbij te komen.

De Until Dawn-game is sowieso een heel interactieve game waarin je keuzes belangrijk zijn, maar hoe ze dat in een film gaan toevoegen is onbekend. In ieder geval is Shazam! Fury of the Gods-regisseur David F. Sandberg aangenomen om het allemaal in goede banen te leiden. Later deze maand begint het filmen ervan. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.