xboxone
playstation4
voorspelling
michaelpachter

'PlayStation 4 wordt goedkoper dan Xbox One'

Geplaatst: 8 juni 2013 om 14:52Aangepast: 8 juni 2013 om 16:59
De analisten doen wederom wat ze altijd doen, de toekomst voorspellen. Dit keer geloven zij dat de PlayStation 4 goedkoper wordt dan de Xbox One. De voorspelling is dat de PS4 onder de 400 dollar blijft.

Voor de extra duidelijkheid, in dit nieuws staan de bevindingen van een tweetal analisten voorop. Het gaat dus vooralsnog om een zooitje voorspellingen, de werkelijke prijzen van de next-gen consoles kunnen heel anders uitpakken. Maakt het niet minder interessant, we speculeren verder graag! Vervang de dollars waarover het hieronder gaat trouwens gerust door euro's wat betreft Europese prijzen, wij betalen nu eenmaal iets meer.


Ten eerste is daar Sterne Agee analist Arvind Bhatia. Hij roept dat Sony zeker niet dezelfde fout gaat maken als bij de PS3; de console veel te duur inde markt zetten. Hij denkt dat Sony haar nieuwe console gaan lanceren met een prijs die onder de 400 dollar blijft. Arvind vermoed dat de Xbox One duurder zal worden, hij roept in ieder geval verbaast te zullen zijn als MS de Xbox One voor minder dan 400 dollar zal gaan verkopen. Dan is er natuurlijk nog de befaamde Michael Pachter. Pachter denkt eigenlijk hetzelfde als zijn vriend Arvind. Hij verwacht dat de PlayStation 4 zo rond de 350 dollar zal gaan kosten en de Xbox One 400 dollar.

Het is ongelofelijk hoe alle speculatie maar in het nadeel van de Xbox One blijft werken. Nu dus weer de roddel (veel meer is het nog niet) dat de PS4 ook in prijs aantrekkelijker wordt. Wanneer de daadwerkelijk prijzen bekent worden, blijft verder even afwachten. De E3 is niet echt perse de plek waar dit onthuld gaat worden.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..