PlayStation 5 krijgt een officieel gelicenseerd draadloos racestuur

Geplaatst: 10 augustus om 09:52
PlayStation 5 krijgt een draadloos racestuur. Die bestaan er al, maar nu is er een die de officiële licentie heeft van Sony. Het gaat om de Hori Apex en het apparaat kan zowel op PlayStation 4 en 5 als PC worden gebruikt.

Als je een racesimulator hebt gebouwd, dan zal een draadloos racestuur niet je eerste prioriteit zijn, maar als je lekker op de bank wil zitten racen of het op je bureau wil gebruiken zonder dat je rekening hoeft te houden met draden, dan is een draadloze variant wel handig. Hori Apex bestaat al bedraad, maar nu komt daar een draadloze variant bij en het is voor het eerst dat zo’n gadget het officiële oké heeft van Sony (of だいじょうぶ です, waarschijnlijk).

Het apparaat schijnt 10 uur te kunnen doen met één keer laden en mocht je er nou net lekker inzitten, dan kun je hem ook al ladend gebruiken met de draad van 2 meter. Het draadloze bereik is een kleine 10 meter en het apparaat komt met twee pedalen om de ervaring echter te maken. Het stuur kan 270 graden roteren en heeft alle knoppen die je kent van de PS5-controller, plus nog wat extra die in plaats zijn van de triggers en schouderknoppen. De Hori Apex verschijnt op 24 oktober en kost rond de 170 euro.




Hori racestuur
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.