PlayStation 5 Pro-patch voor Diablo 4 bevestigd

Geplaatst: Vandaag om 14:26
Blizzard heeft laten weten dat we een PlayStation 5 Pro-update voor Diablo 4 kunnen verwachten.

Rod Fergusson, de senior vicepresident en manager van de Diablo-franchise, reageerde op social media op de vraag van een fan: "Ik krijg deze vraag de laatste tijd vaak. Ik ben blij dat ik kan vertellen dat Diablo 4 en (uitbreiding) Vessel of Hatred inderdaad 'PS5 Pro Enhanced' zullen zijn."

We weten nog niet welke verbeteringen we precies kunnen verwachten. Ook is niet duidelijk wanneer de patch precies uit zal komen. Fergusson laat echter weten dat meer details nog volgen.

Het is in ieder geval zeer goed nieuws dat Diablo 4 een PS5 Pro-patch krijgt. Het is namelijk de eerste game die uitgegeven wordt door Microsoft waarvan is bevestigd dat er een PS5 Pro-update voor uitkomt. We hoeven dus niet bang te zijn dat Microsoft dit weigert te doen op de console van een concurrent. En ach, waarom zouden ze ook? Ze geven immers ook steeds meer games op andere platforms uit.

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel weet, komt de PS5 Pro op 7 november voor 799,99 euro beschikbaar. Daar krijg je overigens geen diskdrive of standaard bij - die moet je nog los kopen als je die wil hebben.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.