pokemonsword
pokemonshield
nintendoswitch
challenge

Pokémon-speler speelt Pokémon Sword & Shield uit met enkel een zacht schaapje

Geplaatst: 20 november 2019 om 10:30Aangepast: 20 november 2019 om 10:48
De kans is aanwezig dat je de nieuwe schaap-pokémon Wooloo een van de schattigste pokémon vindt van deze generatie. Een leuke pokémon om aan je collectie toe te voegen, maar meer ook niet. Daar is Celvx het echter niet mee eens, wat hij gebruikte Wooloo om de hele game mee uit te spelen.

Een Pokémon-speler heeft op Reddit gedeeld dat hij Pokémon Sword & Shield heeft uitgespeeld door alleen maar één schattig zacht schaapje te gebruiken. Het was best een moeilijke opdracht voor Celvx, maar hij heeft het zich natuurlijk zelf aan gedaan om de nodige clout te scoren. Nou, dat is 'm gelukt!

Spoilers voor Pokémon Sword & Shield: Hij geeft aan dat Raihan zonder twijfel het moeilijkste obstakel was, aangezien het een 2v2 battle is. Hiervoor was hij genoodzaakt om een tweede pokémon in te schakelen; een Magikarp die alleen maar Splash gebruikte. Na zeven of acht pogingen wist hij Raihan eindelijk te verslaan.

Hieronder zie je hoe de machtige Wooloo, genaamd Ares, de final boss van de game voor eens en altijd weet te overwinnen.

In een interview met Polygon vertelde Celvx waarom hij Wooloo koos voor deze uitdaging:

I choose Wooloo because it was available from the start of the game and had almost become a sort of psuedo-mascot for the game, with a lot of fan art for Sword and Shield featuring Wooloo. I chose Scorbunny [for my starter] and threw it in the PC boxes as soon as I could.

Als je ooit denkt dat je ergens niet goed of sterk genoeg voor bent, denk aan dit screenshot:

Schaap vs draak

En hier zie je de stats waarmee Celvx en Ares de Galar-regio hebben veroverd, door iedereen op hun pad af te slachten. Eigenlijk is het best wel een kwaadaardig schaap.

Aanvallen

Stats

Pokémon-fans klagen de laatste dagen wel eens dat Sword & Shield te makkelijke games zijn, en dat je ze te snel uitgespeeld hebt. Als een Wooloo het in zijn eentje kan, dan is dat eerste kritiekpuntje te begrijpen. Celvx geeft aan dat hij ‘at least 20 hours’ bezig was met de game, een nummer dat natuurlijk hoger is dan de gemiddelde speeltijd door de moeilijkheidsgraad van de challenge. Bepaal vervolgens zelf maar wat je daar van vindt…

PeterKoelewijn vertelt in zijn blog waarom hij het niet erg vindt dat de National Dex uit Pokémon Sword & Shield is verwijderd. Ben je het met hem eens of niet? Laat het hem weten! Gekke challenges zoals deze zijn niets nieuws, zo speelde een YouTuber eens Zelda: Breath of the Wild uit met alleen een schild.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..