Prime Video onthult Shotgun Wedding met Jennifer Lopez

Geplaatst: 22 september om 13:06Aangepast: 22 september om 13:06
Prime Video heeft de film Shotgun Wedding aangekondigd.

Shotgun Wedding is een romantische komedie met Jennifer Lopez en Josh Duhamel in de hoofdrol. In de film nodigen Darcy (Lopez) en Tom (Duhamel) hun families uit voor een bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar aangekomen krijgen de twee toch een beetje koudwatervrees, waardoor het feest in gevaar komt. Als klap op de vuurpijl wordt het gezelschap ook nog eens gegijzeld door een stel criminelen. 

De film wordt geregisseerd door Jason Moore. Het scenario is geschreven door Mark Hammer. De productie ligt in handen van Todd Lieberman, David Hoberman, Alexander Young, Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas en Benny Medina. 

Naast Lopez en Duhamel zijn er ook rollen weggelegd voor Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D'Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter, Alberto Isaac en Lenny Kravitz. Shotgun Wedding is vanaf 27 januari 2023 te zien op Prime Video. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..