Rainbow Six Benelux League -finale vindt plaats in Amsterdam

Geplaatst: 5 augustus om 16:13Aangepast: 5 augustus om 16:13
De finale van het zevende seizoen van Rainbox Six Siege-toernooi Benelux League vindt op 6 augustus plaats in Amsterdam.

In het esports-toernooi strijden acht teams uit de Benelux om een prijzenpot van 17.000 euro. De teams winnen eveneens een ticket om mee te doen aan de European Challenger League, de Europese variant van het toernooi. Beide toernooien worden georganiseerd door Ubisoft, de ontwikkelaar van de game.

De finale van het toernooi vindt plaats in de monumentale kerk De Duif, aan de Prinsengracht. Het toernooi is te volgen op Twitch via het onderstaande kanaal, maar kan ook fysiek worden bijgewoond. Tickets kosten tussen 5 en 10 euro en zijn hier beschikbaar.

Naast het Europese toernooi zijn er Noord-Amerikaanse, Latijns Amerikaanse, Aziatisch-Pacifische en algemene toernooien die elk onderdeel zijn van een algemeen klassement. Door punten te scoren in dat klassement maken teams kans om uitgenodigd te worden voor Rainbow Six Invitational, een eindtoernooi dat ieder jaar in februari plaatsvindt. 

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..