Rapper Kendrick Lamar en South Park-makers maken een musical

Geplaatst: Vandaag om 15:30
Kendrick Lamar maakt zich momenteel vooral nog bekender met zijn Drake-disstrack They Not Like Us, maar binnenkort zien we hem in een heel andere hoedanigheid. De woordkunstenaar werkt samen met Matt Stone en Trey Parker aan een comedyfilm. Het zou gaan om een musical.

Als je ook net vers uit de bios bent komen rollen en de musical Joker 2 hebt gezien, dan is dat misschien even schrikken, maar denk daar niet aan: denk meer The Book of Mormon, een musical die Stone en Parker eerder hebben gemaakt. Het duo is bekend van South Park, waarin ze inmiddels al decennia elke keer weer met originele ideeën blijven komen. Lamar, die ook inmiddels al even meeloopt, is ook een groot creatief brein.

Slavenstage

De film zou volgens Redditors gaan over een jonge, zwarte man die als stage een baantje heeft in een soort openluchtmuseum waar hij een slaafgemaakte speelt. Echter, hij komt daar tot de conclusie dat de voorvaderen van zijn witte vriendin ooit het eigenaarsschap hadden over die van hem. 

Oef.. De film zou een soort musical zijn en voor dat muzikale gedeelte is Lamar natuurlijk een goede keuze, net als voor de achtergrond als het gaat om de slavernijgeschiedenis. De film heeft nog geen naam, maar zou al op 4 juli 2024 verschijnen.



Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.