Reanimal is de nieuwe game van Little Nightmares-studio Tarsier

Geplaatst: 20 augustus om 19:00Aangepast: 20 augustus om 19:15
Tarsier Studios, de ontwikkelaar van de eerste twee Little Nightmares-games, heeft zijn nieuwe game onthuld: Reanimal.

Het was al bekend dat Tarsier Studios, vooral bekend van de Little Nightmares-spellen, een nieuwe game tijdens Gamescom zou aankondigen. Begin deze maand werd er al een teaser getoond met daarin een varken waarvan deels de ingewanden eruit hingen. Tarsier gaf eerder al aan dat het na Little Nightmares 2 iets nieuws wilde doen. De derde game in de reeks wordt dan ook door een andere ontwikkelaar gemaakt, namelijk Supermassive Games.

Reanimal is een coöperatieve horroradventuregame, waarin spelers als een broer en zus over een hels eiland reizen om hun missende vrienden te vinden. Er moeten puzzels worden opgelost en worden samengewerkt om het eiland weer te kunnen verlaten.

De focus in het spel ligt op de griezelige sfeer en spelwereld en een unieke visuele stijl die zowel de kinderlijke hoofdpersonages als de verschrikkelijke wezens weergeven. De game kan geheel alleen of met een andere speler (zowel lokaal als online) doorlopen worden.

Reanimal verschijnt op een nog onbekend moment op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. Hieronder kan de onthullingstrailer worden bekeken.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.