red-dead-redemption-2
steam

Red Dead Redemption 2 is game van het jaar 2020 op Steam

Geplaatst: 4 januari om 11:54Aangepast: 4 januari om 11:57
De winnaars van de Steam Awards 2020 zijn bekendgemaakt. Red Dead Redemption 2 is uitgeroepen tot game van het jaar.

De jaarlijkse Steam Awards laat gamers stemmen op hun favoriete games. Red Dead Redemption 2 won het van Hades, Doom Eternal, Fall Guys en Death Stranding. Red Dead Redemption 2 won ook de award voor beste verhalende games.

Hoewel Red Dead Redemption 2 in 2018 op consoles uitkwam, verscheen het spel eind 2019 pas op Steam. Daarbij kwam het spel dat jaar te laat uit om mee te doen met de Steam Awards. Vandaar dat hij is meegenomen in de nominaties voor 2020.

Verdere winnaars waren Half-Life: Alyx voor vr-game van het jaar, Fall Guys voor multiplayergame, Death Stranding voor meest innovatieve gameplay, Apex Legends voor beste game waar spelers slecht in zijn, Ori and the Will of the Wisps voor beste grafische stijl, Doom Eternal voor beste soundtrack en De Sims 4 voor beste game om ontspannen te spelen.

Counter-Strike: Global Offensive won tot slot de 'Labor of Love'-award, een prijs voor oudere games die sterke ondersteuning blijven ontvangen. Op Steam kunnen de winnaars nog eens doorgenomen worden.

Red Dead Redemption 2

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..