Regisseur hoopt snel aan opnames Ghost of Tsushima-film te beginnen

Geplaatst: 31 januari 2023 om 09:00Aangepast: 28 maart om 08:44
Regisseur Chad Stahelski hoopt snel aan de opnames van de aangekondigde Ghost of Tsushima-film te kunnen beginnen.

Dat meldt hij in een interview met het tijdschrift Total Film (via Slash Film). Hij werd gevraagd om een update te geven over de Ghost of Tsushima-film. "Dat is mijn favoriete project om hierna te doen. Zonder al teveel in detail te treden, ben ik er enorm geïnteresseerd in. We hebben een geweldig script en een goed, creatief team erachter. We moeten nu alleen de zakelijke elementen vastleggen."

Hij vervolgt: "Ghost is een speciaal project en iedereen realiseert zich dat. Iedereen wil het doen, en we willen nieuwe technologieën introduceren en zo op een nieuwe manier de epische samoeraisfeer overbrengen. We moeten gewoon veel dingen regelen voordat we echt aan de slag kunnen, vooral op creatief gebied. Met dat proces zijn we nu bezig, zorgen dat alles samenkomt zodat we het goed kunnen doen."

Begin vorig jaar werd aangekondigd dat Sony Pictures en PlayStation Productions aan een film gebaseerd op Ghost of Tsushima werken. Regisseur Chad Stahelski regisseerde ook de John Wick-films. Sucker Punch, de ontwikkelaar van de game, helpt mee. Stahelski liet eerder al weten dat hij de hele film Japanstalig wil maken.

Ghost of Tsushima verscheen in 2020 op PlayStation 4 en in 2021 op PlayStation 5 en laat spelers als samoerai Jin de Tsushima-eilanden van Japan bevrijden van een Mongoolse invasie. Het spel wordt geprezen om zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics en odes aan de samoeraifilms. Het is waarschijnlijk - maar nog niet officieel bevestigd - dat Sucker Punch aan een vervolg op de game werkt.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.