Regisseur van Fallout: New Vegas wil best aan nieuwe Fallout werken

Geplaatst: 19 november 2022 om 10:32Aangepast: 8 februari 2023 om 00:20
Josh Sawyer, de regisseur van Fallout: New Vegas, geeft aan er open voor te staan om weer aan een Fallout-spel te werken.

Dat meldt hij tijdens een interview met Kinda Funny Games. Hij praat daarbij over zijn ervaringen met de ontwikkeling van de in 2010 uitgekomen game. Volgens hem was het "een getikt ontwikkeltraject" omdat het maar achttien maanden besloeg, maar het was wel "enorm bevredigend en fantastisch".

"Ik hou van Fallout en de setting, en ik zie mijzelf er wel weer aan werken. Maar we zien wel waar de toekomst mij naartoe neemt." Hij werd ook gevraagd wat zijn droomsetting voor een nieuwe Fallout-game zou zijn. Daarbij geeft hij aan dat hij Californië of het Middenwesten van de VS het interessantst zou vinden.

Begin dit jaar gingen er al geruchten dat Microsoft en Obsidian gesprekken zouden voeren over de ontwikkeling van een nieuwe Fallout-game. Fallout: New Vegas werd ook ontwikkeld door Obsidian, dat net zoals de eigenaar van de IP - Bethesda - nu onderdeel uitmaakt van Microsoft. New Vegas wordt door fans gezien als een van de, zo niet de beste Fallout-spellen. Obsidian werkt op dit moment aan The Outer Worlds 2 en Avowed.

Het complete interview, dat voor een groot deel over het pas uitgekomen Pentiment gaat, is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.