Overwatch-update past helden significant aan

Geplaatst: 26 september 2019 om 11:46Aangepast: 3 februari 2023 om 13:15
Blizzard gaat in de aankomende update aardig wat Overwatch-helden op de schop nemen. De update is al live in de testservers en verschijnt later ook voor de volledige versie van Overwatch.

Er staat een grote verandering voor de deur voor Overwatch-spelers. Blizzard heeft aangegeven dat er een grote update aankomt, genaamd de Remaster Update. Dit betekent gelukkig niet dat de ontwikkelaar het hele spel op de schop neemt en bijvoorbeeld Reinhardt zijn schild afneemt. Desalniettemin is aankomende update er één om als fanatiek Overwatch-speler rekening mee te houden. Maar liefst dertien helden worden bijgeschaafd en opnieuw gebalanceerd. Op deze manier hoopt Blizzard de team-based first person shooter opnieuw aantrekkelijk te maken voor hun community.

Quick look at the tracer falloff buff :) from r/Overwatch

-

Zo is de damage falloff-afstand van Tracer vergroot van tien naar dertien meter en krijgt D.va haar schild sneller terug. Doomfist wordt daarentegen wat minder sterk en doet er iets langer over om zijn schild terug te krijgen. Een ander voorbeeld is dat de haak van Roadhog voortaan door objecten, zoals de rotsblokken van Sigma, heen kan grijpen. En zo zijn er nog een aantal veranderingen doorgevoerd. Blizzard wil met deze patch een aantal oude Overwatch-helden zoals Winston en Tracer wat meer glorie geven en deze net zo prettig laten aanvoelen als de nieuwere helden.

Op Reddit wordt al veel gespeculeerd over de mogelijke gevolgen van de remaster-patch op de Overwatch League.

-39691934

Overwatch werd eerder dit jaar al flink op de schop genomen door ontwikkelaar Blizzard. Zo werd de rank van spelers in drieën gedeeld en werd er een rol gebonden wachtrij geïntroduceerd.

Hier lees je de volledige patch notes van de Remaster Update.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.