Replica van de Iron Throne uit GoT verkocht voor 1,3 miljoen euro

Geplaatst: Vandaag om 07:08Aangepast: Vandaag om 07:09
De Iron Throne uit Game of Thrones is natuurlijk een iconisch ding, maar wat zou je overhebben voor een replica ervan? Bij een veiling in de Verenigde Staten bracht een ‘nep’-Iron Throne 1,5 miljoen dollar op.

Een bizar bedrag voor iets wat niet eens de echte is uit de serie, maar tegelijkertijd wel heel tof als je jezelf even de koning van de zeven koninkrijken wil voelen. Het is overigens ook niet helemaal zomaar een replica: het is de Iron Throne die op evenementen zoals Comic-Con en Hollywood-premieres aanwezig was voor dat extra Game of Thrones-gevoel. 

View post on X

Game of Thrones-veiling

In de veiling kwamen meerdere beroemde objecten uit de serie voorbij, waaronder Longclaw, het zwaar van Jon Snow dat 400.000 dollar opbracht. De bel uit de bekende ‘SHAME SHAME’ scene van Cersei is voor 100.000 dollar onder de hamer gegaan.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.