Return to Monkey Island tijdelijk console-exclusive op Switch, eerste gameplay

Geplaatst: 28 juni om 15:38Aangepast: 28 juni om 15:40
Return to Monkey Island is tijdelijk exclusief voor Switch en pc. De eerste gameplay werd daarnaast getoond.

Dat werd tijdens de Nintendo Direct Mini aangekondigd, waar ook nieuwe beelden van de game werden getoond. Het was al bekend dat de game in de maak was voor pc en consoles, maar nu is dus ook duidelijk dat het spel eerst op pc en Switch uitkomt voordat het op andere platforms verschijnt. Ook werd de eerste gameplay van het spel getoond, dat hieronder te bekijken is.

Return to Monkey Island, een vervolg op de eerste twee Monkey Island-games, werd afgelopen april aangekondigd. Ron Gilbert maakt de game samen met zijn studio Terrible Toybox, in samenwerking met Devolver Digital en Lucasfilm Games.

Het spel moet een direct vervolg worden op de eerste twee games uit 1990 en 1991, Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge. Hoewel het geen direct vervolg is op later verschenen vervolgen - The Curse of Monkey Island uit 1997, Escape from Monkey Island uit 2000 en Tales of Monkey Island uit 2009 - wordt er ook zoveel mogelijk rekening gehouden met de canon uit die games.

De game moet ergens dit jaar verschijnen. Het is niet bekend op welke andere systemen Return to Monkey Island verschijnt.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..