Robert Downey Jr. is de schurk in de volgende Avengers-films

Geplaatst: 28 juli om 07:57
Robert Downey Jr. is de slechterik in de volgende Avengers-film. Maar dat is hij niet omdat Iron Man van het padje gaat. We zullen je zo vertellen wie hij speelt, maar als je echt geen spoilers wil, dan moet je nu niet verder lezen.

Robert Downey Jr. is in het MCU (Marvel Cinematic Universe) normaliter Iron Man, maar nu gaat hij een heel andere kant op. Hij stapt van de goeien over naar de slechten: hij is Doctor Doom. Tijdens San Diego Comic Con 2024 wordt er bijna nergens anders meer over gesproken: het idee dat de geliefde acteur die rol op zich neemt maakt veel mensen enthousiast over de komende Avengers-films. 

Avengers

Meervoud ja: tijdens Comic Con werden er twee nieuwe Avengers-films aangekondigd: Avengers: Doomsday verschijnt in mei 2026 en Avengers: Secret Wars komt in mei 2027. Daarnaast werd ook bekendgemaakt dat de Russo-broers, zeer goed ingelijfd in alles MCU, de twee films voor hun rekening nemen qua regie. In ieder geval lijkt Downey Jr. er zin in te hebben: hij kwam met een Doctor Doom-masker het podium op. Maar de vraag is nu natuurlijk, hoe komt hij daar: wordt Tony Stark zo zwartgallig en zuur dat hij zich tot de ‘dark side’ wendt? 

View post on X
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.