Rocket League komt 100% zeker naar andere platformen

Geplaatst: 4 augustus 2015 om 13:51Aangepast: 4 augustus 2015 om 13:51
Het regent Rocket League nieuws de laatste dagen en dat terwijl het in de virtuele stadions altijd kurkdroog is. De makers van de game, die inmiddels al meer dan 5 miljoen keer is gedownload, lijken nu hun horizon te willen verbreden door deze ook beschikbaar te maken voor andere platformen.

In een interview met Gamezone heeft het hoofd marketing en communicatie van Psyonix, Jeremy Dunham, aangegeven dat het 100 procent zeker is dat Rocket League naar andere platformen gaat komen. Bij Psyonix zijn ze nu namelijk in de positie om het team uit te breiden en met extra handen kan er ook meer werk verzet worden. Om welke platformen het gaat wilde Dunham tijdens het interview nog niks loslaten. 

"Nothing is off the table. If the game can work on the platform and we can responsibly get that game working on a platform, we will never say never to any of the platforms that are current-gen. Anything is possible.” - Jeremy Dunham

Tijdens de lancering werd de game alleen beschikbaar gemaakt voor de PlayStation 4 en PC, maar deze keuze had niks te maken met een deal tussen bijvoorbeeld Sony en Psyonix. De keuze viel destijds op deze platformen omdat het team gewoonweg te klein was om de game ook naar andere platformen te brengen, dat probleem wordt nu dus verholpen. 

"The number one reason we're only on PlayStation and PC is because the team is small. For the majority of the development, there were only 8 to 12 people working on Rocket League, and we've only very recently – in the last few weeks – added a couple of people to that count." - Jeremy Dunham

Rocket League blijft de komende tijd nog nieuwe content krijgen en heeft recent al een patch gekregen met de nodige aanpassingen. Naast de nieuwe DLC, die elk moment uit kan komen, gaat het team nu dus ook werken aan een versie voor andere platformen, een Xbox One variant lijkt ons niet misplaatst. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..