Sakurai zegt sorry dat mensen honderden uren Smash Bros’en

Geplaatst: 3 dagen geleden om 11:30
“Het spijt me dat er mensen zijn die honderden of zelfs duizenden uren in Smash Bros. steken!” Masahiro Sakurai, de director van de Super Smash Bros-reeks, zegt in een nieuwe video sorry.

Natuurlijk bedoelt hij dat een beetje als grapje, al vindt hij wel dat gameontwikkelaars de tijd van gamers niet moeten verkwisten: als een game lang duurt dan moet daar wel een goede reden voor zijn. Hij zegt: “Het kost gamers tijd om te gamen, dus wees je bewust van de tijd die ze je schenken.” 

Sakurai stelt dat het niet altijd zo’n briljant plan is om reclame te maken voor een spel met de belofte dat je er honderden uren aan content uit kunt halen. “Dat kan spelers afschrikken (...) Ook wanneer een spel leuk is om te doen, kunnen ze zich beseffen dat ze hun tijd anders kunnen besteden en dat is eng.”

Sakurai is zelf iemand die ook graag meer uren in gamen steekt: hij zou met pensioen gaan, maar toen toch weer niet. Iedereen hoopt natuurlijk dat hij aan een nieuwe Smash Bros.-game werkt.

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.