Screenshot van vroege versie Bioshock 4 opgedoken

Geplaatst: 15 juli om 13:08
BioShock 4 is nog volop in ontwikkeling, maar afgelopen weekend verscheen er een screenshot van de game online. De afbeelding toont een vroege versie van de komende BioShock.

Het screenshot werd gepubliceerd door MP1ST en is naar verluidt afkomstig van het portfolio van een medewerker bij 2K Ga,es. Het beeld toont een demo uit 2021. Onderin beeld zie je de codenaam ‘Parkside’ staan, dat al jaren intern als werktitel wordt gebruikt. Verder zie je de UI, met linksonder vaardigheden die worden afgebeeld met een klokje, een magneet en een bliksemschicht. Linksboven zie je de levens- en manabalken.

View post on X

In december 2019 maakte 2K bekend dat er een nieuwe BioShock-game in ontwikkeling is. Sindsdien houdt de uitgever de kaken echter stijf op elkaar over het project. De ontwikkeling is in handen van Cloud Chamber, een divisie binnen 2K die speciaal werd opgericht om aan de game te werken. Doorgewinterde BioShock-ontwikkelaars, waaronder Jonathan Pelling en Hoagy de la Plante, maken onderdeel uit van het team.

BioShock-bedenker Ken Levine werkt niet mee aan de nieuwe game, maar sleutelt ondertussen wel volop met zijn nieuwe studio aan de debuutgame Judas. Die game moet uiterlijk in maart volgend jaar verschijnen, maar heeft nog geen precieze releasedatum.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.