Season 4 Reloaded van Call of Duty: Modern Warfare 3 begint vanavond

Geplaatst: 26 juni om 14:30
Vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd gaat seizoen 4 'Reloaded' van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone van start. Dit kun je allemaal verwachten.

Via artikel op de officiële website en onderstaande trailer werd de inhoud van de tweede helft van het vierde seizoen bekendgemaakt. We kunnen natuurlijk weer een nieuwe map in de multiplayermodus verwachten, genaamd Incline. Deze map speelt zich af in de bergen van Urzikstan, een fictief schiereiland dat een belangrijke rol in de Modern Warfare-reeks speelt.

Verder staan er terugkerende multiplayermodi in de vorm van Headshots Only, Mutation en Havoc in de stijgers en is er een zogeheten Bit Party Playlist. Hierin is er een unieke versie van de map Favela waarin alles in pixel-graphics wordt weergegeven. Daarbij groeit je hoofd wanneer je tegenstanders neerschiet, waardoor je logischerwijs makkelijker te raken bent.

Ook Zombies ontvangt nieuwe content in de vorm van zogeheten Unstable Rifts. Squads moeten proberen als eerste in deze Rifts te komen - per potje kunnen er meerderen verschijnen - en daar vervolgens vechten tegen golven aan vijanden.

Tot slot wordt ook Warzone met nieuwe content uitgebreid. Aangezien de DNA Bomb in Popov Power Plant op de Urzikstan-map af is gegaan, kampt het eiland met giftige stoffen, en komen de modi Mutation Resurgence en Mutation Buy Back tijdelijk beschikbaar.

Nogmaals: seizoen 4 Reloaded begint vanavond om 18:00 uur.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.