Shovel Knight-studio bevestigt bestaan van een nieuwe 3D-game

Geplaatst: 23 september om 11:52Aangepast: 23 september om 11:52
Shovel Knight-ontwikkelaar Yacht Club Games heeft bevestigd aan een 3D-game te werken.

Dat meldt designer Alec Faulkner tijdens een interview met Ars Technica terwijl hij praatte over een nieuwe engine die is ontwikkeld voor het al eerder aangekondigde spel Mina the Hollower.

"De engine is compleet nieuw en van begin af aan door ons team gemaakt. Dat is ons geheim de afgelopen vijf tot zes jaar - het wordt zowel gebruikt om (Mina the Hollower) als een onaangekondigde 3D-game te ontwikkelen."

De uitspraak is opvallend, omdat Yacht Club Games tot nu toe alleen maar tweedimensionale spellen heeft ontwikkeld. Een paar jaar geleden werd al naar een 3D-designer gezocht door de ontwikkelaar. Meer details over de game zijn nog niet bekend.

Mina the Hollower, dat ergens in 2023 moet verschijnen, werd begin dit jaar aangekondigd. In de game besturen spelers een titulaire muis in een adventure waarbij de camera de actie van bovenaf bekijkt. Het spel lijkt qua gameplay veel weg te hebben van klassieke Zelda-games. Het spel is in ontwikkeling voor Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Hieronder is een trailer van het spel te zien.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..