Sifu, Inscryption en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst: Vandaag om 15:11
Microsoft heeft de Xbox Game Pass-toevoegingen van de komende weken onthuld.

Dat deed het bedrijf op Xbox Wire, waar meer over onderstaande titels te lezen valt. Overigens wordt met de komst van Xbox Game Pass Standard duidelijk erbij vermeld of de games op Standard, Ultimate op beide abonnementen verschijnen - dat is dus iets om rekening mee te houden.

Morgen komt de martial arts-actiegame Sifu naar Game Pass (voor console, pc en cloud op Standard en Ultimate). Mocht je niet zo van het knokken zijn, dan is er de ontspannende indiegame Open Roads (voor console via Standard, was al verkrijgbaar via Ultimate) en Sony's honkbalgame MLB The Show 24 (voor console via Standard, was al verkrijgbaar via Ultimate).

Op 7 oktober is het vervolgens tijd voor de partygame met een focus op physics Mad Streets (voor console, pc en cloud via Standard en Ultimate), gevolgd door de duizelingwekkende en unieke indiegame Inscryption op 10 oktober (voor console, pc en cloud via Standard en Ultimate).

Afgelopen week bracht Microsoft als verrassing tijdens de Tokyo Game Show al een aantal games naar Xbox Game Pass, waaronder Trials of mana, Legend of Mana, All You Need is Helpt en We Love Katamari Reroll+.

De volgende spellen verdwijnen op 15 oktober van Game Pass, dus nu heb je nog snel even de tijd om ze te spelen mocht je dat willen:
Dyson Sphere Program (pc)
Everspace 2 (console, pc en cloud)
From Space (console, pc en cloud)
F1 Manager 2023 (console, pc en cloud)
Scorn (console, pc en cloud)

Xbox Game Pass

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.