Silent Hill 2-remake al een miljoen keer verkocht

Geplaatst: Vandaag om 13:32
Silent Hill 2 is niet alleen onverwachts goed, maar verkoopt tot nu toe ook aardig lekker.

De remake van de horror-klassieker is al een miljoen keer verkocht. Dat heeft uitgever Konami bekendgemaakt. De game kwam op 8 oktober uit en volgens Konami werd de mijlpaal op 11 oktober bereikt, dus binnen drie dagen. Da's lang niet slecht!

Volgens insider DuskGolem is de Silent Hill 2-remake daarmee verreweg het snelst verkopende deel in de serie. Maar ja, het is natuurlijk al eventjes geleden dat we een echte Silent Hill hebben gezien.

En het is natuurlijk ook verdiend! Veel mensen zetten hun vraagtekens bij de kwaliteiten van ontwikkelaar Bloober Team na games als Layers of Fear en The Medium, maar uit alles blijkt dat ze met Silent Hill 2 boven zichzelf uit zijn gestegen.

Zoals onze Simon zegt in zijn review, waarin hij de game een 91 geeft: "Praktisch het enige minpunt aan de remake Silent Hill 2 is dat het verhaal eigenlijk al bekend is. In ieder ander opzicht heeft Bloober Team iets fantastisch neergezet."

View post on X

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.