Skull and Bones lijkt op 8 oktober uit te komen

Geplaatst: 29 juni om 10:20Aangepast: 29 juni om 10:23
Het lijkt er op dat Skull and Bones op 8 oktober dit jaar verschijnt.

Twitter-account Aggiornamenti Lumia lekt wel vaker informatie over releasedata, aangezien hij vaak aan toevoegingen in de Xbox- en Windows-winkels kan komen voordat ze gepubliceerd worden. Nu claimt hij dat Skull and Bones op 8 november uitkomt. De over het algemeen betrouwbare journalist Tom Henderson reageerde daar vervolgens op met een vinkje. Henderson gaf eerder al aan dat de piratengame ergens de komende week opnieuw onthuld moet worden.

Er gaan de laatste tijd veel geruchten rondom Skull and Bones. Inmiddels is de game in diverse landen van een leeftijdsclassificatie voorzien, wat het waarschijnlijk maakt dat het spel binnenkort getoond wordt en een officiële releasedatum krijgt.

Afgelopen april lekte er al een video uit waarin getoond werd wat spelers van Skull and Bones kunnen verwachten. In de video, met beelden afkomstig van een gesloten bèta, was te zien hoe spelers met een piratencrew verschillende missies kunnen aannemen in een open spelwereld en vervolgens op zee grootschalige scheepgevechten voeren. Online multiplayer is daarbij een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Spelers zijn ook verantwoordelijk voor de lading van hun schip en kunnen het uiterlijk van hun personage naar gelieve aanpassen. Er moet worden gelet op de motivatie van de bemanning, er kan gejaagd worden op dieren en het schip kan geüpgraded worden.

Eerder dit jaar liet Ubisoft tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers weten dat Skull and Bones voor april 2023 moet uitkomen. Het spel is al jaren in ontwikkeling en is buiten de gelekte video al enkele jaren niet aan de buitenwereld is getoond. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..