Snoop Dogg geeft waarschijnlijk in november een Fortnite-concert

Geplaatst: Vandaag om 14:58
Volgens bekende Fortnite-insiders geeft Snoop Dogg in november een digitaal optreden in Fortnite.

In april deden de geruchten al de ronde dat Snoop Dogg zou komen optreden in Fortnite. Een deel van de geruchten op die roadmap zijn al bevestigd, maar nu lijken de lekken over ook Snoop Dogg hout te snijden. De rapper zou op 2 of 3 november naar Fortnite komen, beweren insiders. Dat is ook wanneer het seizoen Fortnite Chapter 2 Remix van start gaat.

Bekende Fortnite-dataminer HYPEX meldde simpelweg op X dat Snoop Dogg een concert komt geven, terwijl insider Shiina op X wat onderbouwing biedt: een in-game teaser toonde het logo van Snoop Dogg al - een stijlvolle letter S. Zo'n tien uur nadat die teaser verscheen, is dat logo uit de teaser verwijderd.

View post on X
View post on X

Het lijkt er dus op dat Snoop Dogg een optreden komt geven in Fortnite Festival. Wellicht komen er ook nog cosmetische items gerelateerd aan de rapper naar de game, of verschijnt er een speciale skin. We hoeven vast niet lang te wachten op antwoorden: op 2 november begint het nieuwe seizoen.

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.